EdZa

Läs mer om våra tjänster

Rätt kompetens långsiktigt

Team

Med våra Team-leveranser balanserar vi kompetensbristen inom IT- och Teknik. Med stöd från en senior specialist tar vi in juniorkonsulter som genom leverans i projekt, coachning och individuellt utvecklingsprogram snabbt bygger kompetens med möjlighet att anställas.

lediga tjänster

Program

Behöver ni stärka upp organisationen med juniora resurser? Ett både attraktivt och effektivt sätt för att fånga och bygga morgondagens stjärnor hos er. Vår process blir en tydlig avlastning för er organisation så ni kan fortsätta fokusera på sina uppgifter.

Konsulter

Ibland finns det snabba behov av ”bara” en resurs för att täcka olika typer av behov även om de är nog så kvalificerade. Oftast skall det gå snabbt.

Search

Som ett starkt komplement till våra tjänster erbjuder vi också search för att hitta rätt kandidat till era öppna positioner som kräver mer erfarenhet. Vi jobbar med ett antal vassa och specialiserade partners som under vår flagg och med sina modeller hjälper er med erfarna specialister och chefer.

Projekt

Ibland dyker de upp, de riktigt stora projekten där behovet av personal snabbt blir stort, men tidsbegränsat. Vi vet vikten av tydlig projektstyrning och mätbarhet för att lyckas. Vi erbjuder en komplett lösning med projektledning, rekrytering och drift av de större volymbehov som kan uppstå kopplat till exempelvis entreprenader eller större utrullningar.

Christian Zachrison

CEO & Co-founder
0707-400366

Robin Edlund

Co-founder
0736-258282

EdZa Group

Vi hjälper dig hitta rätt kompetens

Ett nytt, flexibelt och långsiktigt sätt att se på kompetensbehovet.

Redo att ta ett nytag kring kompetensförsörjning?

Hör av dig så tar vi ett möte!